dilluns, 21 de març del 2011

Pastís de Iogurt

Després de la setmana blanca, els nostres alumnes van reprendre un altra vegada les seves tasques i com era d'esperar, aquesta setmana tocava taller de cuina. Aquesta vegada hem fet un pastís de Iogurt, i perquè veieu que és molt fàcil, a més de les fotos podeu llegir les instruccions.
Gràcies!


Instruccions per l' elaboració de la base:

-Triturem les galetes fins que quedin com a pols. Es fon la mantega i es barreja amb les galetes per formar una massa. Aquesta massa és la base de la tarta i s'ha de prémer bé en el recipient o motlle. Es deixa 10 minuts a la nevera.

Elaboració de la crema:

-Es posen les làmines de gelatina en aigua freda.
-En un cassó posem els iogurts i la nata a escalfar. Quan estigui una mica calent afegim el sucre i removem, sense deixar que s' escalfi massa.

-Afegim a aquesta crema les làmines de gelatina d' una en una.
-Quan estigui tota la barreja es posa sobre de la base de galetes.
-I es deixa refredar a la nevera d' una a dues hores.
-Un cop freda es posa la melmelada per sobre.

Bon profit!